Продукти с най-добро съотношение цена качество дизайнсъстояние на поръчката Ние сме тук за вас

Меню
Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
  • Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
    Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
  • Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
    Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
  • Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
    Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
  • Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
    Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
  • Матрак Feeling Luxury Brown 140x200
    Матрак Feeling Luxury Brown 140x200

Матрак Feeling Luxury Brown 140x200

В наличност при доставчик • Марка Green Future • Код 5945878000903

Куриерска доставка - 7 лв. (16-19 дни) Очаквана доставка: Петък 04.10.2024 - Понеделник 07.10.2024

Налични размери - Как да измерим правилно МАТРАК?

2.405 лв.

Имате 100 дни за връщане Този продукт има удължен период на връщане.

Често се купуват заедно

Получавате ДОПЪЛНИТЕЛНА 5% отстъпка

Изработен от висококачествени материали и най-новите технологии в областта, новият матрак Feeling Luxury Brown 140x200 е идеалното решение за комфортен и здравословен сън.

Има сложна структура от микро - пружини îиндивидуално опаковани, със 7 зони на комфорт, супер еластична пяна, латекс и мемори.
Материалите на калъфа са от най-добро качество, фин жакард с коприна.

Матракът е оформен от две части, основа и горна част.

Основата е изградена от индивидуално опаковани микро-пружини със седем комфортни зони, покрити с 2 слоя полиуретанова пяна с висока плътност , за повишен комфорт: супереластична пяна и латекс.
Индивидуалните пружини осигуряват добра опора на тялото и реагират поотделно на натиска върху тях, за да не безпокоят партньора по време на сън.
Пружините са групирани в седем зони на комфорт за правилна опора на тялото и гръбначния стълб по време на почивка. ) пружините са по-твърди, за да подравнят правилно колоната. Латексовата пяна осигурява анатомичната роля на матрака и формира към тялото за подобрена опора на цялото тяло. Калъфът на основата е капитониран с бамбукови влакна.

Топперът е направен от щедър 6 cm слой от Memory Mirror Form®пяна. >  ;което помага за освобождаване на точките на натиск и отпускане на мускулите îпо време на сън.
Под покритието от копринена нишкаMemory Mirror Form® пяна е îобвита î в 500 gr/m2 от 100% бамбукови влакна, които играят съществена роля за хигиената и правилната вентилация по време на сън.
Бамбукът е естествено (*)2 влакно и абсорбира влагата с 40% повече, много повече от памука. Вентилацията и стабилността на горната част се подобряват от 3D материала от долната страна.

Матракът Feeling Luxury Brown изпълнява три основни роли, които трябва да има всеки матрак с най-високо качество. Първата роля е ортопедична. Тази роля придава на гръбначния стълб правилната и естествена позиция, предназначена да улесни отпускането на китките. Анатомичната функция е да отпуснете напълно мускулите си за здравословно кръвообращение. Третата роля, която изпълнява този матрак, е ергономичната, роля, предназначена да ви осигури повишен комфорт по време на сън.

Структура на матрака:

Основа:

  • калъф: vâ текстил и коприна, капитонирани с бамбукови влакна
  • индивидуални пружини Тип джоб – 7 комфортни зони
  • кутия с ширина 5 см супер еластичен полиуретан Green Form High Density 
  • 2 см еластичен полиуретан – долната част на основата
  • 2 cm супер еластичен полиуретан Green Form High Density – горна част на основата
  • 4 cm полиуретан Intelligent Latex HD 65 kg/m³

Topper:

< ul>
  • 6 см Memory Mirror Form пяна®
  • 100% бамбукова вата - 500 гр/м2 от всяка страна
  • Дебелината на матрака е 30 см (+/- 1 см)

    Характеристики

    Размери 140x200 cm
    Височина 30 см
    Тежест 35 kg
    Твърдост Средно аритметично
    Гаранция 10 години
    Свойства Бамбук Дръжки
    Ниво Твърдост Средно
    Препоръчително максимално тегло/човек - кг 150
    Вид Покет пружини; памет

    Препоръки за употреба:

    _x000D_

    Матракът трябва да се използва върху дървена рамка, чиято долна част позволява вентилация на матрака (трябва да има разстояние между дъските, които изграждат долната част на матрака рамката). Или върху тапицирана рамка за легло с вентилирана пружинна конструкция.

    _x000D_

    Препоръчва се този продукт да се използва на закрито, при нормален климат на влажност и температура. Препоръчва ежеседмично проветряване на помещението и излагане на продуктите на чист въздух. Това предотвратява развитието на мухъл и натрупването на висока концентрация на влага в продуктите.

    _x000D_

    Продуктът не е предназначен за използване във влажна среда. Избягвайте изтичането на течности и натрупването на влага в продуктите GREEN-FUTURE.

    _x000D_

    Не препоръчваме мокро почистване (в случай на петна, те могат да се почистват със студена вода и препарат и с професионално почистване разтвори за вълна и памук) и сушене на ютия.

    _x000D_

    За да удължите живота на матрака, препоръчваме да закупите специалната защита GREEN-FUTURE. Специалната защита може лесно да се поддържа, позволявайки пране в пералня или на ръка със студена вода.

    Подарък 5% отстъпка

    Купете продукта, добавете отзив и помогнете на другите да направят най-добрия избор. Предлагаме ви ваучер за подарък с 5% отстъпка за следващата ви поръчка.

    Добавям преглед

    Може да харесате също и

    Top