Продукти с най-добро съотношение цена качество дизайнсъстояние на поръчката Ние сме тук за вас

Меню
Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см
  • Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см
    Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см
  • Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см
    Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см

Матрак Green Future Orange Memory (fresh memo), Orthopedics, Anatomica 140 x 200 см

Изчерпана наличност • Марка Green Future • Код 5010000000386

Налични размери - Как да измерим правилно МАТРАК?

Alege un alt produs disponibil

Получавате ДОПЪЛНИТЕЛНА 5% отстъпка

Изберете новия матрак Orange Memory за естествен и здравословен сън. Ортопедичен и анатомичен, осигурява правилна позиция на гръбначния стълб по време на сън и релаксира мускулите.
Матрак Orange Memory е със структура от еластичен полиуретан, мемори и качествени облицовъчни материали.

< br />Известно е, че микробите се образуват î във влажна среда. Ето защо матрак Orange Memory е проектиран с 360 градусова вентилационна система за поддържане на суха среда по време на сън, която предотвратява образуването на анти-акари и микроби.
Вентилационната функция на матрака се изпълнява до голяма степен от матрака подложка. Матракът Orange Memory е проектиран с щедър слой вата от 400 gr/m2 от всички страни (включително отстрани). Îв допълнение добавихме 3D плат отстрани, за да подобрим вентилацията.
Слоят от 3 cm Memory Foam намалява точките на натиск по време на сън (рамене, седалка, крака) и отпуска мускулите по време на сън.

Матрака може да се използва от двете страни с различна твърдост. Мемори частта е малко по-мека. Тези, които предпочитат по-твърд матрак, могат да използват страната с пружинираща пяна.
Матракът Orange Memory изпълнява три основни роли, които трябва да има всеки матрак с най-високо качество. Първата роля е ортопедична. Тази роля придава на гръбначния стълб правилната и естествена позиция, предназначена да улесни отпускането на китките. Анатомичната функция е да отпуснете напълно мускулите си за здравословно кръвообращение. Третата роля, която изпълнява този матрак, е ергономичната, роля, предназначена да осигури повишен комфорт по време на сън.

Структура на матрака Orange Memory
• 3 cm полиуретан Green Therm Memory HD
• 14 cm еластичен полиуретан

Îвисочина на матрака: 20 cm (+/-1 cm)
Начин на опаковане: празен/навит

 

Бележки
Цветът на 3D вентилационната лента може да варира (оранжево/червено)

Характеристики

Размери 140x200 cm
Височина 20 см
Гаранция 3 години
Ниво Твърдост Dual Confort
Препоръчително максимално тегло/човек - кг 120
Вид памет

Препоръки за употреба:
• Матракът трябва да се използва върху дървена рамка, чиято долна част позволява проветрение на матрака (трябва да има разстояние между дъските, изграждащи долната част на рамката) или върху тапицирана леглова рамка с ефирна пружинна конструкция . 
• Препоръчва се този продукт да се използва на закрито, при нормален климат на влажност и температура. Препоръчваме ежеседмично проветряване на помещението и излагане на продуктите на чист въздух. Това предотвратява развитието на мухъл и натрупването на висока концентрация на влага îв продуктите. 
• Продуктът не е предназначен за употреба във влажна среда. Избягвайте изтичане на течност и натрупване на влага îв продуктите GREEN-FUTURE. 
• Не препоръчваме мокро почистване (при петна могат да се почистват със студена вода и препарат и с професионални почистващи разтвори за вълна и памук) и сушене с ютия.
• За да удължите живота на матрака, препоръчваме да закупите специалната защита GREEN-FUTURE. Специалната защита може лесно да се поддържа, позволявайки пране в пералня или на ръка със студена вода.

Подарък 5% отстъпка

Купете продукта, добавете отзив и помогнете на другите да направят най-добрия избор. Предлагаме ви ваучер за подарък с 5% отстъпка за следващата ви поръчка.

Добавям преглед
Top