Продукти с най-добро съотношение цена качество дизайнсъстояние на поръчката Ние сме тук за вас

Меню

Ортопедичен матрак, Green Future, Active Relax Cool Memory 7 Comfort Zones, 180x200 см

Последните3 бройки • Марка Green Future • Код 5945878012647

Куриерска доставка - 7 лв. (4-5 дни) Очаквана доставка: Вторник 24.09.2024 - Сряда 25.09.2024

Налични размери - Как да измерим правилно МАТРАК?

1.219 лв.

Имате 100 дни за връщане Този продукт има удължен период на връщане.

Често се купуват заедно

Получавате ДОПЪЛНИТЕЛНА 5% отстъпка

Как се чувствате след цял работен ден? Изтощени? Всичко, което искате е да потънете в качествен матрак и да се събудите свежи. Заедно със специалисти по ортопедия разработихме матрак Active Relax Cool Memory 7 Comfort Zone за здравословен сън.

Премиум материали

< p>Създаден с висококачествени материали, сертифицирани от Oeko-Tex, матракът съчетава технологията на супер еластична пяна Green Form HD®  и Memory Mirror Form® < /strong>  със студени частици Arctic Gel за отличен ортопедичен и анатомичен комфорт.

Калъфът на матрака, изработен от хипоалергенна материя, е обработен с LACTIVE® . Възбудата и усилието през деня водят до повишаване на нивото на млечна киселина в организма, което предизвиква състояние на изразена умора и имплицитно неспокоен сън. Недостатъчната и недостатъчна почивка има отрицателен ефект върху всички физически и психически дейности през деня.

Тъканта на матрака е обработена с LACTIVE®, комплекс от кристални соли, които действа подобно на озонотерапия. Солите освобождават активни йони в околната среда, които се вдишват и причиняват повишаване на нивото на кислород в кръвта. Ефектът е намаляване на млечната киселина и премахване на умората. Сънят с превъзходно качество води до възстановяване на физическия и психически баланс за нов ден, изпълнен с енергия.

 

  ;

Основата на матрака, осигуряваща анатомично положение при вида на съня е изработена от дунапрен с висока плътност за повишен комфорт по време на сън и ортопедична позиция на гръбначния стълб, < силна>без болки в гърба. В същото време основата е профилирана в 7 зони на комфорт, за да осигури различна опора на частите на тялото в зависимост от натиска, който те оказват върху повърхността на матрака и да осигури правилно и здравословно подравняване на прешлените на гръбначния стълб. p>

Калъфката е снабдена с цип и може да се пере на 30 градуса. Долната част е снабдена с противоплъзгащи частици за подобрена стабилност.

 

 

Щедрият комфортен слой от мемори пяна подобрява ефекта на Green Form HD пяната. Помага за намаляване на точките на натиск, което води до мускулна релаксация и здравословно кръвообращение. Висококачествената полиуретанова пяна предлага висока стабилност и нулево безпокойство за спящия партньор.

Memory Mirror Form® е съставен от частици студен гел, който предотвратява прегряване по време на сън.

Оптимална вентилация:

Вентилацията по време на употреба е значително подобрена чрез профилирането на основата, но и системата за перфорация Free AIR на комфортния слой от мемори пяна. Сухата среда предотвратява образуването на бактерии и гъбички, основните фактори за развитието на алергии.

Актив Релакс е твърд матрак, който може да се използва за всички позиции за сън. Конструкцията е проектирана за тегло на човек до 120 кг.

Двоен комфорт

Матракът може да се използва както от страната на комфортния слой мемори пяна, така и от другата страна, ако се желае по-голяма твърдост. Използвайте плетеното покривало за спане.

 

Защо да купите матрак Green Future Active Relax:

  • Ортопедична опора
  • Топлинен комфорт
  • Издръжливост
  • Хипоалергенни материали
  • Показан за всички позиции за сън: по гръб, настрани и по корем

Матрака е вакуумиран и навит. Прочетете внимателно инструкциите за работа и разопаковане.

Структура на матрака:

  • Еластична полиуретанова пяна Green Form < /li>
  • Полиуретанова пяна Memory Mirror Form със студени частици
  • PES покритие с обработка с минерални соли
  • цип
< p>Височина на матрака: 21 см (+/-1 см)

За продукти, опаковани на руло, препоръчваме отваряне/развиване веднага след покупката.

Характеристики

Размери 180x200 cm
Височина 21 см
Гаранция 5 години
Ниво Твърдост Средно
Препоръчително максимално тегло/човек - кг 120
Вид памет

Препоръки за употреба:

_x000D_

• внимателно разгънете защитното фолио, без да използвате нож или други остри предмети, които могат да повредят тъканта на матрака.
• след размотаване оставете 72 часа за пълно връщане към първоначалната форма.
• матракът трябва да се използва върху дървена рамка, чиято долна част позволява вентилация на матрака (трябва да има разстояние между дъските, изграждащи долната част на рамката) или върху тапицирана леглова рамка с вентилируема пружинна конструкция.
• препоръчва се този продукт да се използва в затворени пространства, при нормален климат на влажност и температура.
• препоръчва се ежедневно проветряване на помещението и излагане на продуктите на чист въздух, като по този начин се предотвратява развитието на мухъл и натрупването на висока концентрация на влага в продуктите.
• продуктът не е предназначен за употреба във влажна среда.
• избягвайте изтичането на течности и натрупването на влага в матрака.
• не се препоръчва мокро почистване и сушене с ютия.
• използването на допълнителна защита предпазва тъканта на калъфа от нежелани инциденти и удължава използването на матрака

_x000D_


Поддръжка на калъфа:

_x000D_

• не тъпчете
• не избелва с хлор
• може да се почиства с чиста бяла кърпа, напоена с разтвор на сапун и вода. Да се изплакне с чиста кърпа, напоена с вода след отстраняване на петната
• използването на допълнителна защита предпазва тъканта на калъфа и може да се почиства много лесно.

_x000D_

За продукти, опаковани на руло, препоръчваме отваряне/развиване веднага след покупката.< /p>_x000D_

 

Подарък 5% отстъпка

Купете продукта, добавете отзив и помогнете на другите да направят най-добрия избор. Предлагаме ви ваучер за подарък с 5% отстъпка за следващата ви поръчка.

Добавям преглед

Може да харесате също и

Top